Påskefrokost 28-03-24

Der ville være mulighed for fællesbord eller familie bord, efter dine ønsker.
Jeg ville forsøge at finde lidt baggrundsstøj, så vi måske os kan få lidt at synge med på.
Festlighederne slutter, når de sidste går hjem, maden ville starte omkring kl. 13, også ville der være mulighed for køb af drinks, øl, vin, snaps og ikke mindst sodavand.
Til børnene, ville jeg sørger for lidt lækkert de kan købe, så de os får en perfekt aften.
Håber at se jer alle til min første påskefrokost i Fuglebjerg!
Smid en sms eller e-mail på 22397120 eller grillbassen@gmail.com, med navn, e-mail og antal, så sender jeg en regning til jer som i kan betale.

Tupperware party 14-03-24

Vi og Tupperware-konsulent Christina byder inden for til Tupperware party, hvor alle er hjertens velkommen til at deltage.
Arrangementet ville vare i ca., 3 hyggelige timer, hvor der ville blive vist en masse gode produkter, som starter kl. 1830, hvor i er velkommen fra kl. 1800.
Der ville blive serveret lidt kage og lækkert til maven, og ellers er der mulighed for at købe sodavand til 15,- og øl til 20,-
Der skal trykkes deltager i begivenheden, skrive i kommentaren, eller smide mig en sms på 22397120, med hvor mange i kommer, også ses vi til en god aften!

Reception D. 17-02-24

Der ville blive budt på Tapas og drikkelse fra kl. 11-14.
Ved arrangementet vil der være mulighed for, at I kan få en god snak med forpagteren og få lov at byde ham velkommen i hans nye rammer.